Papirna galanterija

Naši proizvodi su dvoslojni, visokog kvaliteta izrađeni 100% od celuloze. Širok asortiman je ono što našu kompaniju čini posebnom : papirni ubrusi za ruke u rolni i listićima, kuhinjski ubrusi, industrijski ubrusi, toalet papir, salvete, prekrivači za WC daske i medicinske krevete i mnogi drugi.

Naša ponuda :

  • Ubrusi za ruke 20x200 u listićima (domaće i strane proizvodnje)
  • Ubrusi za ruke 20x200 delimično reciklirani
  • Ubrusi za ruke 15x210
  • Ubrusi za ruke u rolni, kuhinjski i industrijski
  • Toalet papir u rolni 6/1 maxi, 12/1 midi jubo
  • Toalet papir rolnice
  • Toalet papir listići 40x200
  • Toalet papir 40x225 uvozni
  • Prekrivači WC daske
  • Prekrivači za medicinske krevete

Suve dezobarijere

Usisavanje

Suve dezobarijere su antibakterijski otirači napravljeni od ekološkog lepka na bazi vode. Njihovo lepljivo svojstvo otklanja 99% nečistoća sa vaše obuće prilikom prelaska po istom. (napomena: preko otirača mogu da pređu kolica ili neko slično transportno sredstvo težine do 150 kg). Antibakterijski otirači su našli primenu u zonam u kojima postoje visoki higijenski zahtevi kao što su javne ustanove, škole, bolnice, laboratorije i slično.

Sticky Mat - Tehničke karakteristike antibakterijskog otirača:

Lepljiva materija na bazi vode za koja zadržava sitne čestice prljavštine i prašine Antibakterijski element Jednostavno rukovanje Institut za ispitivanja u lakoj industriji (CZ) je potvrdio da ne utiče štetno na zdravlje ljudi
Boja: plava Količina slojeva : 30 Upotreba: javne ustanove, bolnice, škole, laboratorije, operacione sale, odeljenja intenzivne nege, industrijska postrojenja savremene elektronike. Dimenzije otirača: 90x45 cm, 115x45 cm, 115x60 cm, 115x90 cm

Osveživači prostora

Kućni majstor
Osveživači prostora Time Mist

Najobuhvatnija grupa mirisnih nota koja omogućava i najširu primenu. Od punih voćnih do laganih cvetnih nota, preko bogate arome kafe do svima poznatog svežeg dečijeg pudera, nudi mirisne note koje odgovaraju mnogim različitim prostorima.
Neke od mirisnih nota : bejbi puder, mango, fresh, adrenalin, vanila, topksi, kafeni i mnogi drugi. Trajenje mirisa je 30 dana. Aparat poseduje mogućnost da radi prska miris samo u toku radnog vremena, kao i njegovu učestalost. (određen broj minuta na koji će aparat ispustiti miris)

Osveživač prostora CWS BOCO

CWS dokazuje proizvodom CWS AirControl dobar njuh za atraktivne mirise. U saradnji s vodećim proizvođačima parfema sastavljen je inspirišući mirisni spektar za različita područja primene. Mirisni koncentrati pri tome mogu razvijati svoj osvježavajući učinak i do tri meseca. Tako se više ne morate toliko često mučiti sa zamenom refila. Time je osiguran ugodan miris. "Frutto" spaja sočne sveže voćne arome marelice, pomorandže i limuna uz sočne aspekte breskve, osmantusa i crnog ribizla. Dalje se harmonično spajaju jasmin, stolisnica, ylang-ylang i geranija, a uz aspekte bademovog mlijeka stvara cvetno-negujuću komponentu ove kreacije. Beli mošus i tonka grah stvaraju kozmetičku baznu notu. CWS Air Control pokriva 15-20m2. Za razliku od drugih osveživača koristi eterična ulja, a u sebi poseduje foto ćeliju, koja mu omogućava da štedi miris u toku noći.


© 2019 Moj dom - Šabac