Održavanje i vođenje stambenih objekata

U skladu sa novim Zakonom o stanovanju, bavimo se održavanjem stambenih zgrada. Dostupne su usluge održavanja higijene, haus majstor, osiguranje objekata i profesionalno vođenje zgrade.

Vršimo usluge čišćenja, održavanja i po potrebi čuvanja Vašeg doma ili stambenog prostora.

Održavanje poslovnih objekata

Možete se fokusirati na vođenje Vaše firme, nama prepustite brigu o objektu.

Održavamo higijenu Vašeg objekta na visokom nivou.
U potpunosti pokrivamo sve vidove kvarova na objektu kao i osiguranje objekta.
Naši majstori su 24 časa dnevno tu za Vas.

RENTIRANJE I SERVIS PROFESIONALNIH OTIRAČA

Ova vrsta ulaznih otirača zauzima značajno mesto kao sredstvo opšte higijene, radi zaustavljanja svih vrsta nečistoća, kako u letnjem tako i u zimskom periodu. Postavljaju se na udarnim mestima (frekventnim), čime se nečistoća zaustavlja na samom ulazu. Pored svoje osnovne namene naši profesionalni otirači imaju i estetsku ulogu jer mikrofiberska vlakna odaju osećaj topline i profesionalnosti.

Karakteristike: - Izuzetno velika moć upijanja (3-5kg, lit, po m2 svih nečistoća) - Vulkanizirana vlakna upregnuta u gumeni okvir - Spiralna struktura vlakna (sve nečistoće ostaju u vlaknu) - Gumeno dno (ne dozvoljava klizanje na glatkim i mokrim površinama) Izuzetnu efikasnost ispoljavaju prilikom redovnog održavanja (u zavisnosti od stepena zaprljanosti) koju obavlja naša servisna služba a prema dogovorenim terminima

Kućni majstor dostupan 24/7

Srazmerno površini i tipu objekta predložićemo rešenje za redovno održavanje poslovnog prostora. Pored održavanja higijene definisaćemo potrebe Vaše firme za potrošnim materijalom.
Usluge kućnog majstora: Električar, keramičar, vodoinstalater, moler.

Dubinsko pranje

Dubinsko pranje itisona,tepiha,staza,otirača...stolica,garnitura,kreveta,dečjih stolica, u Vašem domu na licu mesta! Sušenje u roku od 10 do 30 minuta, u zavisnosti od vrste tkanine. Zakažite termin!

Mašinsko pranje podova

Mašinsko pranje tvrdih podova, izrađenih od ferobetona, parketa ili keramike. Pranje, ribanje i usisavanje prljave vode vrši se mašinom Eureka E36, na baterijski pogon.

Čišćenje bazena

Mašinsko i ručno pranje bazena, površina oko bazena i filterske opreme. Čišćenje se vrši EKOLAB ili BUZIL sredstvima sa protivkliznim efektom, namenjenim za bazensku tehniku i površine.


© 2019 Moj dom - Šabac